Man blir känslig när man har barn…

Usch vad jag sov dåligt natten till idag. Problemet med att dricka protein innan man lägger sig är att man blir väldigt kissnödig under natten. Det var dock inte nattens problem då jag är van utan problemet är att jag blivit så känslig efter att ha fått barn och dessutom förlorat en närstående. Helt plötsligt blir det en massa känslomässiga krockar i huvudet och man ligger och tänker på att livet inte alltid är så tryggt och säkert som man föreställer sig. Ni med barn kan hålla med om att man applicerar allt man ser på nyheterna och i tidningar på sin egen familj (i tankarna alltså). Helt plötsligt börjar man gråta när man hör om krigsdrabbade barn och andra hemskheter. Inte för att jag inte känt något förut men nu tänker man att det är lilla Oliver det handlar om.

Jag känner mig trygg och hoppas inget tråkigt ska hända på väldigt länge nu och det är det man får intala sig för att inte bli galen i världen idag. Jag berättade för Hannah förut att jag är så lycklig över att ha henne som mamma till mitt barn. Det känns som att hon inte gjort annat i livet än plugga till mamma typ. Total koll på läget – alltid! Oliver kommer att få en uppväxt med mycket kärlek och en bra uppfostran som ligger i tiden. Ja, jag ska inte sticka under stol med att jag anser att våra föräldrar är en annan generation och hur de uppfostrade oss på åttio och nittiotalet stämmer inte riktigt överens med hur världen ser ut idag och kommande tjugo år. Idag vet vi (eller kan erkänna iallafall) att man inte får fyrkantiga ögon av att kolla på tv, att det inte är farligt att sitta för nära heller för den delen då de kommit fram till att barnen till och med mår bättre av att sitta nära så omgivningen avskärmas. Vi vet också att det inte är farligt att spela datorspel i lagom mängd och på något sätt känns det som att vi vuxna är närmare barnen och ungdomarna idag än tidigare. Kanske beror på att vi har många gemensamma intressen nu för tiden? Jag har ingen källa på det men det känns så. Dagens problem är snarare att aktivera ungdomarna men med dagens ökade intresse för idrott, hälsa och träning bör fler och fler hitta ut i naturen igen.

Nu kom jag in på helt andra saker än jag tänkt från början. Vad jag skulle komma till var att jag vaknade inte allt för utvilad. Just idag när jag ville känna mig fräsch och pigg. Det var nämligen dags att fotograferas tillsammans med en klient som jag tränat och hjälpt att gå ner nästan 30 kg sedan förra hösten. Då ska jag tillägga att hon byggt en massa muskler så fettförlusten är ännu större än vad vågen visar. Tidningen Topp hälsa vill uppmärksamma det och har gjort en intervju med Anna-Malin som hon heter där hon berättar om sin tuffa men roliga resa. Hur bilden blev (en stor som kommer att bli ett dubbeluppslag) och själva intervjun får ni vänta med att se till tidningen släpps i affärerna, troligtvis efter nyår. Jag säger så klart till här i bloggen när den finns att köpa.

10808951_1665953236964513_418360745_n

Efter fotograferingen hade jag tänkt att träna själv men jag kände att min kropp inte var riktigt hundra. Jag kände mig tung i huvudet och började känna mig varm vid minsta ansträngning. Det blev att packa ihop och promenera hem för att vila istället. Jag spenderade dagen i soffan framför tv:n och Xboxen och försökte kurera mig själv med lite nyttigheter. Jag hade tänkt sova en stund men med tanke på hur dåligt jag sov under natten ville jag inte riskera att inte kunna somna ikväll.

Nu har jag gjort allt jag ska idag och kvällstillskotten är i magen. Varje kväll dricker jag Bod-e Rest som jag ska berätta mer om i helgen och tar Zink B-vitaminer och Magnesium tillsammans med ett par Omega-3 kapslar. Har jag CLA hemma tar jag det istället och tar Omega-3 under dagen. För tillfället kompletterar jag även med D-vitamin och några blåbärstabletter (fick i en goodiebag).

Ses i morgon! Nu är det sängen som gäller! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.