Onsdagen har börjat

God morgon!

Man kan sova och så kan man däcka. I natt kändes det som att jag var medvetslös haha. Om man bortser från de gånger Hannah puttade på mig och sa att jag snarkade. I morse vaknade jag av att Hannah var lite smågrinig. Det var inte bara Oliver som hade vaknat och gnällde bredvid henne och jag som snarkade på andra sidan utan även en granne som hållit på att hamra halva morgonen. Själv hade jag inte hört någonting haha. Jag klev upp, tog med Oliver in i vardagsrummet och lät henne sova två timmar ostört.

Sedan dess har det blivit bus, lek, babblarna, mother gooose club, tom & jerry, barnkanalen osv…

Nu är Hannah uppe och Oliver har ätit sin ”lunch” och ska sova innan babysimmet. Själv ska jag göra mig i ordning för gymmet och möten ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.