Powerbeats2 Wireless by Dr. Dre in-ear

När livet är tufft händer det ibland att någonting dyker upp som förgyller dagen. Idag knackade ett bud på dörren och lämnade en gåva från 3. De ville uppmärksamma att det går bra med min träning nu och låter mig prova ett par värstinglurar från Beats by Dre. Lurarna är trådlösa och har sjukt bra ljud tack vare två högtalare i varje hörlur. Kristallklart ljud och mullrande bas! De sitter dessutom riktigt bra i öronen när man tränar och att de är trådlösa är i princip ett krav när man tränar eftersom övningar som sidlyft, hantelrodd, marklyft med mera annars har en tendens att rycka med sig sladden på vanliga hörlurar. Jag har alltid varit riktigt kräsen när det gäller ljud när jag lyssnar på musik i hörlurar men nu behöver jag inte leta mer, jag har funnit vad jag sökt! Tack 3!!

powerbeats2_by_dre

TÄVLING!

Vill ni läsare vinna ett par likadana så har ni nu chansen varje vecka fram till jul. Posta en selfie med hashtagen #3gymselfie och motivera varför du behöver ett par trådlösa hörlurar. En vinnare dras varje vecka. Vinnarna visas dessutom på storbild bland annat på Stureplan och Medborgarplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.