Sovmorgon med Oliver

Det är skönt att vara tillbaka i vardagen. Fullt upp från morgon till kväll. Dock känns det som att jag har en klump i magen som inte riktigt släpper. Nån sorts ångestkänsla som bara finns där under ytan. Jag misstänker att det är ganska naturligt i sådana här situationer.

Även om det varit en bra dag idag var det lite jobbigt att vakna. Min syster skickade över en bild hon tagit på Jönköpingsposten. De publicerade nämligen mammas dödsannons idag. Det är så overkligt att se sitt eget efternamn i en dödsannons då det bara är vi som heter så i Sverige. Ännu en gång får man det bekräftat att hon aldrig mer kommer finnas hos oss och det är tufft att tänka på det.

Jag tog en extra lång sovmorgon med Oliver efter att han ätit frukost. Vi kröp ner i sängen och sov tätt intill varandra två timmar när Hannah var iväg på ärenden. När hon var hemma igen var det dags för mig att gå till gymmet. Det blev en power walk dit i dimman och två klienter stod på schemat med egen träning efter. Hannah kom och mötte upp mig efteråt och tog en promenad i Vasastan med mig.

Ikväll har jag mest svarat på mail, planerat kommande vecka då vi ska ner till Jönköping igen och spelat Xbox. Det är skönt att slakta zombies och tänka på annat ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.