Städning och produktkväll

10731947_586649234797332_1946849357_n
Det blev ingen träning igår. Istället gjorde jag en storstädning när Hannah var iväg på ärenden. Det är  nästan som ett träningspass om man slutar vara så bekväm och jobbar med hela kroppen när man plockar, dammsuger osv.
På kvällen var jag hos @tineern i Bagarmossen och hade en produktpresentation för hennes hälsointresserade vänner. Det blev en trevlig stund med goda drycker, träningssnack och mycket skratt. Det bästa med Vemmas produkter är att det finns ett sätt för alla att få i sig Vemma shoten. Gillar man inte iste, iskaffe eller energidryck kanske man vill ha en effektiv viktminskningsdryck, proteindryck, hälsojuice eller bara dricka shoten som den är. Ett mer innovativt företag får man leta efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.