Tidagen flög förbi

Tisdagen bara flög förbi. Hannah lät mig sova ut ordentligt så jag vaknade inte förrän 11.30. Jag fick lätt panik då jag inte är van vid att sova så länge längre utan har börjat förstå vad folk menar med att ta vara på dagen. Jag klev upp, tog en snabb dusch och promenerade bort till Odengatan för att träffa en gammal kollega för att berätta om Vemmas produkter. Det blev en del uppdatering om ens liv i samma veva så tiden bara flög förbi. Efter det gick jag upp till Delta för att jobba lite grann och köra mitt eget träningspass. Idag stod triceps och vader på schemat.

När klockan närmade sig 19 var det dags att gå hem för att ha kvalitetstid med Oliver medan Hannah tränade med en kompis. Vi busade, kollade på tv, brottades och fotade. Vi hade en matpaus med. Han mumsade på ersättning och jag en portion fitnessguru kaseinprotein med äppelpajsmak. När Hannah kom hem fixade hon kycklingfilé med keso och mozarella. Enkelt, smidigt och proteinrikt efter en lång dag för oss båda.

Nu är klockan över midnatt, Oliver sover djupt och Hannah är på väg ner i sängen så det är dags för mig att dricka min Bod-e Rest, ta några Omega-3 kapslar, tvätta ansiktet, smörja mig och krypa ner jag med. I morgon är det en spännande dag. Vad som händer då får ni se i morgon kväll! God natt!

oliver222 oliver111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.