Tillbaka i Stockholm

Nu är vi tillbaka i Stockholm igen. Det var inte lätt att sova i natt då det var många tankar som for omkring i huvudet. Det var en så pass intensiv helg så när jag väl slappnade av var jag tvungen att reflektera över allt. Hannah tog hand om Oliver i morse och lät mig sova till 11 så jag fick igen den förlorade nattsömnen.

Min syster ringde för en stund sedan och berättade att mamma hostat slem i morse. Hon försökte få fram ett par ord varav ett var att min syster skulle komma. Hon åkte dit direkt för att vara med mamma som nu sover middag. Jag ska ringa och höra hur det går strax. Från idag får de nämligen inte ge henne vätskor längre utan bara trögflytande som yoghurt och liknande.

Jag planerar att åka ner om ett par dagar igen. Jag är beredd att släppa allt och åka om det skulle behövas…

Ps. Vi är långt ifrån ensamma att drabbas av vår familjs öde. Snälla skänk en slant till cancerfonden i rutan till höger i bloggen. Vi måste alla hjälpas åt att bidra till forskningen.

1 kommentar

  1. Styrkekramar och kärlek till dig och din familj. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.