#365pass – 2015! Nu kör vi!

365pass_2015

Då är det dags! Förra årets utmaning är tillbaka. 365 träningspass på ett år. 

Jag vet att det är många som deltog under 2014. Senaste veckorna har många hört av sig att de kommit i mål vilket är superkul! Tyvärr insåg jag att jag fick hoppa av utmaningen andra kvartalet när Oliver föddes. Det fanns ingen möjlighet för mig att ta igen uteblivna pass med långa semestrar, nyfödd bebis där hemma och allt däromkring. Nu är jag dock laddad till tusen och jag kommer att gör allt för att klara det 2015.

Vad är då reglerna?

Jo, varje träningspass (ex. gym, gruppträning, idrott, löpning, simning) räknas som ett pass och man kan träna hur många pass per dag som man vill. Det blir ett måste att köra två pass på en dag om man missar en träningsdag för att komma ifatt. Två pass räknas det som när det är minst en eller ett par timmar mellan passen. Det funkar alltså inte att köra ett spinningpass och sedan gå ut i gymmet och köra armar. Däremot kan man köra spinning på morgonen och styrketräning på kvällen.

Era pass och annat som hör utamaningen till hashtaggar ni med #365pass på instagram.

Kom ihåg att utmaningen är en kul grej och inte blodigt allvar. Lyssna på din kropp och vila om du behöver. Jag anser att det inte är några problem att köra 365 pass under ett år om man anpassar träningen efter sina egna förutsättningar. Våra kroppar är skapta att klara av en timmes belastning en gång om dagen förutsatt att man varierar träningen och inte tränar på fel sätt.

Bestämmer ni er att köra igång efter ett par veckor är det inga problem. 1 februari har ni 31 pass att ta igen under 11 månaders tid vilket är 3 extra pass per månad.

Lycka till och kör hårt!

Ni får gärna berätta i kommentarsfältet om ni vill vara med i utmaningen och det skulle vara kul att veta vad ni heter på instagram.

Nu kööööör vi!!!

9 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Marie31 december, 2014 kl. 12:04
  • Svara

  @skane76

  Testar gärna att göra denna utmaning :-)

  Mvh Marie

  • Martin31 december, 2014 kl. 14:21
  • Svara

  I år ska jag vara med. Jag räknar med att hamna på ungefär 729 pass eftersom jag bara tränar ett pass på julafton.

  På Instagram heter jag minlchfresa.

  Gott nytt år!

  • Anonym31 december, 2014 kl. 14:34
  • Svara

  Hej! Jag är en tonåring 14 år gammal och jag är naturligt smal. Men jag tränar 20 utfall, 15-20 squats, magövningar för att större lår och platt mage men angående låren. Vad ska jag äta före och efter? Kan du ge några ENKLA mellanmål som jag kan göra? Nu är det jullov och då försöker jag äta 5-6 ggr om dagen men när det är skola så äter jag frukost, lunch, mellanmål, kvällsmat, mellanmål. Då efter skolan så blir det mellanmål då är det då jag tränar. Men vad ska jag äta före och efter? Jag vill ABSOLUT INTE bli ännu smalare än vad jag redan är. Jag försöker så gott jag kan att äta mer på tallriken när det blir lunch och kvällsmat. Mellanmålen blir det typ frukt/yoghurt ungefär. Jag tränar ca 2 ggr i veckan när det är lov, när det är skolan blir det 4 ggr i veckan med 2 ggr idrott i skolan och 2 ggr med mina övningar. Snälla kan du säga några enkla förslag jag kan äta före och efter?
  Tacksam för svar!!!!:)

  • Agnes31 december, 2014 kl. 14:55
  • Svara

  Jag körde 365pass förra året! Kör gärna igen! På insta heter jag agneslainen_

 1. Jag vill vara med! Heter michaelanordengrim på instagram. Räknas en pw/joggingrunda som ett pass:)

 2. Kommer anta utmaningen utifrån egna föresätnader och därför med en för mig viktig modifikation; kommer även räkna powerwalks och vardagsworkouts som ”pass”. :) Heter ”veronicaofgefle” på Instagram.

 3. Åh det här låter kul. Jag är med!! :D

  • Lovisa5 januari, 2015 kl. 15:47
  • Svara

  Jag är med!
  Brukar dock inte lägga upp träningsbilder på instagram men jag tränar faktiskt, haha!
  @lovisasweden

  • Patrik Lund10 januari, 2015 kl. 21:00
  • Svara

  Jag har börjat, 10 pass på 10 dagar. Har varken Facebook, Twitter, Instagram eller liknande så ni får väl lita på mitt ord :) Önskar alla lycka till. Nu kör vi ! H Patrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.