Allt är möjligt så fortsätt kämpa!

10895206_336120939912239_507668018_n

När jag var yngre skämdes jag över min smala kropp. 70 kg var inte mycket för mina 188 cm. Jag ville inget annat än att få muskler på kroppen (och fett faktiskt). Min bristande kunskap, dåligt matintag och väldigt lite träning gjorde inte saken bättre. Det hände ingenting vad jag än försökte med. Ja ni ser i övre vänstra hörnet. Där tyckte jag att jag blivit lite mer vältränad efter en träningsperiod.

Jag minns en bild sedan många år tillbaka som jag hade som förebild. Det är snubben nere till vänster (i princip första bilden om man söker på fitness på Google)
Med hårt slit trots många motgångar under åren som gått har jag till slut kommit relativt nära mitt mål. Under resans gång har jag utbildat mig, läst på, provat och korrigerat… Jag har ett år kvar innan jag kan känna mig i helt i mål men även nu är jag riktigt nöjd.
Ge inte upp era drömmar och glöm inte att kämpa för dem – varje dag! Allt tar sin tid men är man villig att göra det som krävs så når man dit förr eller senare oavsett vad det handlar om i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.