En av Sveriges största träningsportaler har nylanserats!

John Sundström berättade för mig för ett ganska bra tag sedan att han tagit över portalen muscles.se för att ge den ett ansiktslyft och fylla den till bredden med träning och kost för alla som vill komma i riktigt bra form. Tiden gick och jag väntade med spänning på att få se resultatet. Nu har den äntligen nylanserats och jag tänkte låta er läsa pressmeddelandet innan ni klickar er in och tar del av alla träningsprogram, artiklar och massor av annat som kommer att hjälpa er mot era mål.

muscles_se

PRESSMEDDELANDE:

På lördagen den 29 november nylanserades Muscles.se som nu är en av Sveriges största och mest kompletta träningsportaler. Sajten som hjälper dig att nå drömkroppen har inte bara få ett nytt utseende vid lanseringen – man hittar nu också färdiga träningsprogram skrivna av några av Sveriges största träningsprofiler, webb-tv, en webb-butik där man kan köpa Muscles egna kosttillskottserie och en enorm bank med övningar, recept och mycket mer.

Sajten lanserades på Nordens största träningsmässa Fitnessfestivalen i Göteborg den 29 november. Muscles.se livesände där från sin tv-studio där de bevakade hela evenemanget och intervjuade kända profiler som gladiatorn Peter ”Pansar” Blahá, Instagramstjärnan Åsa ”Jelly” Erlandsson, storbloggaren Gustaf Ollas och Daniel Richter som äger och driver Styrkelabbet.

– Det känns otroligt kul att kunna nylansera Muscles.se på ett event som Fitnessgalan. Vi har jobbat hårt med sajten och verkligen lyckats skapa en träningsportal för alla som brinner för hälsa och träning. Det känns extra kul att vi nu också kan erbjuda våra besökare webb-tv i och med MusclesTV och vår egna webb-butik med utvalda kosttillskottserien FitnessUp och andra produkter, säger John Sundström, vd på Sundström Media som driver Muscles.se.

Den nya versionen av Muscles kommer att kunna hjälpa alla, oavsett ålder och kön, till att nå sin drömkropp. Bland det nya innehållet hittar man, förutom nya MusclesTV och webb-butiken, en stor övningsbank och kompletta träningsprogram med videoinstruktioner och guider och tips utformade av branschens hetaste fitnessprofiler och atleter som Gustaf Ollas, Denice Lundevall och Peter ”Pansar” Blahá. Man kommer även kunna ta del av sajtens populära forum, kostscheman, inspirerande och informativa artiklar och stora sökbanker med styrkeövningar, recept och mycket mer.

– Vi har haft turen att få samarbeta med några av Sveriges största namn inom fitness och träning. De delar med sig av sina egna erfarenheter och träningstips och övningar hos oss på Muscles och det tror vi många kommer att uppskatta, avslutar John Sundström.

www.muscles.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.