Jävla idioter till människor det finns!

ljuset

Nu bär det strax iväg mot Jönköping för mammas begravning i morgon. Det känns som ett bra avslut på allt tråkigt som hänt senaste veckorna. Efter det är det lättare att fokusera på lägenhetssökandet, julen, nyår och allt annat. Åter igen, vet någon av er någon lägenhet i Stockholm som behöver hyras ut efter årsskiftet så maila mig.

Ni fattar inte vad förbannad jag är. Hoppet om mänskligheten minskade en smula igår. Någon/några idioter har nämligen beställt en massa saker på faktura från Zalando i min mammas namn efter att de sett dödsannonsen i Jönköpingsposten. Hur fan kan man sjunka så lågt? De upptäckte det där hemma när det kom en kreditförfrågan från UC daterat ett par dagar efter hennes bortgång. Enligt Zalando är beställningen gjord samma dag som annonsen publicerades och det är väl någon som på något sätt drar nytta av andras tragedier och försöker få en massa gratis kläder. Nu är ärendet iallafall skickat till bedrägeriavdelningen och ska polisanmälas. Hoppas dom jävlarna åker dit!

Nu ska jag fixa det sista innan vi kör ner till Jönköping. Ses senare!

2 kommentarer

 1. Hoppas begravningen blir fin och att alla era nära och kära får en chans att få ett bra avsked.

  Fruktansvärt med bedrägeriförsöket. Det är helt sjukt att det finns sådana odjur till människor. Hoppas det reder ut sig fort.

  Ha de gott och ta hand om de dina!
  /Emelie

  • marie4 december, 2014 kl. 12:50
  • Svara

  Hur kan man bara…… Jag blir så jäkla rent ut sagt jäkligt förbannad.
  Hoppas begravningen blir fin och ett fint minne =)

  Ha det gött // Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.