Före- och efterbilder

10624022_756165587811492_2091681566_n

Nu har jag uppdaterat sidan med före- och efterbilder på några av mina klienter. Säkert någon av dem som inspirerar och motiverar er att kämpa vidare trots grå himmel, slask och stressig vardag. Ni kan klicka på Före/Efter i menyn under headern eller följa den här länken: Före/Efter

2 kommentarer

  • Sara16 januari, 2015 kl. 00:22
  • Svara

  Hej Philip!

  Om man bara är intresserad av att få bort fettmassa, rekomenderar du fortfarande LCHF som ”snabbaste” dieten? Och om det är mestadels konditionsträning som gäller, hur mång pass i veckan tycker du man ska köra om man tex som jag snöat in på spinning? :)

  tacksam för svar så lovar jag att uppdatera på hur det går och om jag hinner klart till sommaren eller ej ;D

 1. Hej, LCHF fungerar bra för de som trivs med den kosthållningen. I slutändan handlar det om hur mycket kalorier du ligger minus per dag. Problemet med LCHF är att många äter för mycket fett och inte går ner så snabbt i vikt som de vill. Räknar du och håller dig ifrån kolhydrater varje dag och inte fuskar så är det en väldigt effektiv metod för att gå ner i vikt.
  Jag rekommenderar styrketräning kombinerat med kondition. Styrkan gör att du kommer att ha en ökad förbränning dygnet runt samtidigt som du bränner extra kalorier när du väl kör kondition. Spinning är enligt mig inte det bästa då du begränsas av styrka och uthållighet i benen, rumpan och ländryggen och kanske inte kan anstränga dig på samma sätt som exempelvis löpning eller simning. Dessutom får du om du kör tungt mycket belastning där vilket kan ge obalans i kroppen. Som komplement fungerar spinning givetvis jättebra men basera inte din träning på det.
  Kör hårt och lycka till! Glöm inte att uppdatera mig hur det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.