Gästbloggare Isabelle: Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning är något som slagit stort dom senaste åren och det fantastiska med det är att alla kan göra en ögonfransförlängning och målgruppen är allt från 18-90 år! Syftet med förlängningen varierar dock från person till person och det absolut vanligaste önskemålet jag får från mina kunder är att dom vill ha en naturlig mascaraeffekt. Många av dom kunderna har sett andra människor ute på stan med jättelånga fransar och blivit avskräckta för att själva göra en förlängning. Mycket effekt kan också vara jättesnyggt och passar personer som redan har väldigt långa och mycket fransar. Vissa önskar det men det är långt ifrån alla som vill ha den effekten. Därför anpassas alltid längd och böj efter kundens önskemål.

fransar1

Den här kunden har väldigt långa egna fransar och ville ha en kraftfull effekt.

Många undrar om det sliter på sina egna fransar att använda fransförlängning och mitt svar är både ja och nej. Nej, det sliter inte på fransarna om man går till en fransstylist som jobbar med singels, inte sätter för tjocka eller för långa fransar och som är extremt noggrann med separering. Utöver det gäller det att kunden följer eftervårdsråden och är noga med hygienen kring ögonen och inte använder massa smink på fransarna. Då och endast då sliter det inte på fransarna! Om man däremot går till en stylist som inte är så noggrann med det jag skrev ovan och om man som kund inte följer eftervårdsråden så sliter det garanterat på sina egna fransar.

Hur vet man då om sin fransstylist uppfyller kraven ovan? Först och främst kollar man om stylisten har gått en godkänd utbildning och har diplom att visa upp på detta. Vidare tycker jag att man ska kolla referenser på stället och stylisten man ska till. Kolla upp om det finns något positivt eller negativt skrivet på nätet och fråga väninnor eller om du ser någon med snygga fransar på stan vart dom har gått osv. Nöjda kunder är den absolut bästa reklamen för en stylist.

fransar2

Den här kunden ville ha en naturlig mascaraeffekt.

Ställ krav på din fransstylist och våga fråga allt som du undrar över. En seriös fransstylist ska kunna svara på alla frågor angående skötsel och hygien till tillväxtcykel på fransarna med mera. Det viktiga är att man känner sig trygg med sin fransstylist och är nöjd med sina fransar.

Jag kommer även i ett annat inlägg skriva om det senaste inom fransförlängning som heter Russian Volume eller volymfransar som man också kan säga!

fransar3

Så här får det INTE se ut men tyvärr kan det se ut så här om man råkar gå till fel stylist. Fransarna sitter ihoplimmade och kommer dra av kundens egna fransar vilket resulterar i att fransarna förstörs. Dessutom kliar detta och gör ont!

/ Isabelle Spicker, hotorgskliniken.se

Tidigare inlägg:

Hudterapeuten Isabelle svarar på frågor
Veckans produkttips
Grundläggande hudvård
10% rabatt på hudvårdsbehandlingar

3 kommentarer

 1. Singel fransarna ser bra ut!
  fylliga fransar!

 2. På onsdag är det dags för fransar för mej!
  Kika gärna in!
  / Malin
  nouw.com/malinedlund

 3. I’ve been exploring for a little bit for any high
  quality articles or blog posts on this kind of area .
  Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site.
  Studying this information So i am satisfied to express that I’ve a very good uncanny feeling I came
  upon exactly what I needed. I such a lot surely will make sure to don?t omit this site and provides it a look regularly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.