Ryggpass med Tine

Idag körde jag ett ryggpass med Tine på Delta Gym. Jag klev upp strax innan 11 (vaknade en timme tidigare men låg och pillade med luren ett tag haha). Då hade jag exakt två timmar på mig att förbereda mig inför passet. Jag satte mig och jobbade lite grann framför datorn med shaker med aminosyror i handen. En timme senare öppnade jag min Bod-e burn och trettio minuter innan passet drack jag en PWO med extra kreatin, glutamin och en kapsel taurin. Många tänker att de inte har ork att träna utan att ha ätit mat men mina pass går absolut bäst när jag inte ätit innan utan druckit mina drinkar. Det blev en topprestation där vikterna inte räckte till på några av maskinerna. Med tanke på att det är ett gym för de som vill bli riktigt stora är jag stolt när jag få lassa på lösa plattor och hantlar på viktmagasinen för att det ska bli tillräckligt tungt :) Tine var riktigt duktig hon med och tog mer än jag trodde i många övningar.

Efter passet blev det en proteindrink, en till kapsel taurin och tre bananer.

Här är några bilder från idag:

gym6 gym5 gym4  gym2 gym7gym3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.