Samsung Multiroom M5 – när du vill styra musiken i hemmet trådlöst

10919701_414922192006803_561266624_n
Jag har fått möjligheten att prova Samsungs trådlösa högtalare Multiroom M5. Jag fick två högtalare (för två rum) och en hub som kopplar dem samman via wifi. Nu styr jag musiken i lägenheten via mobilen. Jag kan välja mellan världens alla radiokanaler, Spotify eller sparade låtar i mobilen. Jag styr volymen och val av musik i varje rum var för sig i en app i telefonen. Jag kan även koppla samman dem för att spela samma musik i alla högtalare med ett knapptryck. I just love it! Dessutom kan man koppla Samsung tv till dem om man skulle vilja det.
Rekommenderar er som också gillar musik och teknik att införskaffa en, två eller fler högtalare till ert hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.