Test av Swebar Blurberry cheesecake & Hallon/Lakrits

swebar_hallon_lakrits_blueberry_cheesecake

Som ni vet föredrar jag Fitnessguru när det gäller tillskott men jag fick möjligheten att prova Swebars nya smaker nyligen. Det tackar man inte nej till så nu tänkte jag berätta vad jag tyckte om dem. Smakerna är blueberry cheesecake och hallon/lakrits. Konsistensen skiljer sig en del mellan dem så de går inte att jämföra rakt av. Min favorit får i det här fallet bli hallon/lakrits-baren. Den var riktigt god och hade lite fastare konsistens. Sedan älskar jag lakrits med! Den andra var väldigt söt i smaken och påminde lite om glasyr i konsistens. Jag gillade dock att den innehåller blåbärsbitar. Näringsmässigt är de relativt lika varandra. Jag rekommenderar att man äter dem före eller efter ett träningspass då de innehåller 20 g kolhydrater i form av sockerarter. Med andra ord inget för de som äter lowcarb men för oss andra en helt okej återhämtningsbar med 16 g protein i.

Slutsats: Goda bars att äta i samband med träning men ska inte misstas för supernyttiga mellanmål. Goda smaker som man inte tröttnar på om man kan variera mellan dem som jag gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.