Det tog tio minuter…

10963844_719819224801396_640958880_n

Ojojoj vilket bra ryggpass idag. Jag var riktigt seg innan passet så jag tog min pwo, satte mig i cafét och samlade kraft. Jag insåg ganska snart att det inte skulle hjälpa. Jag blev varken piggare eller fick mer motivation. Det fanns bara en sak att göra och jag vet att det alltid fungerar – nämligen att gå ner i gymmet och börja lyfta vikter. Sagt och gjort. Efter tio minuter var jag taggad som aldrig förr, pumpen infann sig i musklerna och energin och endorfinerna var på topp. Det blev inte det tyngsta passet i år men jag fick sjukt bra kontakt med ryggmusklerna. Jag avslutade passet med vadpress på väldigt låg vikt för att öka rörligheten i fotleden. Än vägar jag inte vrida den men upp och ner fungerar bra. Det märks att jag har ont då hela vaden skakar när jag belastar den. Jag har haltat en vecka för att inte belasta foten allt för mycket så vaden är inte van vill att jobba fullt ut.

10985994_908633179235368_1015051603_n

2 kommentarer

 1. Vilken snygg tröja !!

  • Ellinor18 februari, 2015 kl. 09:48
  • Svara

  Hej Philip!
  Jag har länge tränat mina tyngre pass på morgon, jag har mest energi då och tycker det är skönare att köra cardio på kvällen, spelar det egentligen någon roll?
  Samt, jag äter inget på morgonen, dricker bara dubbla portioner aminosyror under passet. Värmer upp 30min och avslutar med 20-30min cardio, dricker inget kasein eller vassle och första målet jag äter blir alltså lunch. Säg att jag börjar träna åtta så äter jag inte förän elva, tolv och då är det inte mycket. Hur skulle du göra? Dricka kasein eller vassle?
  Grym blogg!
  Med vänlig hälsning, Ellinor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.