En ängel med stort hjärta

11007774_1574709482768613_103773204_n

Alla hjärtans dag. En kvinna med ett stort hjärta som idag är himlens finaste ängel är min kära mamma. Jag är så ledsen att du inte får uppleva Olivers ettårsdag om sex veckor. Du skulle älska att se honom krypa omkring här hemma i turbofart och gör allt för att kunna ställa sig upp och öva på att ta sina första steg. Han övar nu även på sina första ord och älskar att härmas. Det har nu gått tre månader men det är fortfarande lika tufft att tänka på att du inte finns med oss längre. Det spelar ingen roll hur gammal man blir, jag var på väg att ringa dig när jag stukade foten och inte kunde gå förra veckan. Det kommer att dröja länge innan jag vänjer mig. Kanske vi ses på andra sidan i framtiden men till dess hoppas jag du har det bra var du än befinner dig.

2 kommentarer

  • ulla18 februari, 2015 kl. 09:00
  • Svara

  Vackert skrivet.
  Du klär mina känslor med ord

  • carina18 februari, 2015 kl. 23:49
  • Svara

  Ja, mina känslor med! Tack för det. Jag måste tänka så på henne under alla hjärtans dag. och samtidit känan en tacksamhet för er som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.