Ibland tappar man fokus

jag1

Jag känner att jag varit lite ofokuserad senaste veckan efter att ha varit sjuk, stukat foten och den ihållande inflammationen i vänster arm. Jag har tränat som vanligt senaste dagarna men motivationen har inte varit på topp och jag har prioriterat roliga muskelgrupper före nödvändiga. :) I går satt jag i tjugo minuter i soffan på gymmet och kände att jag hellre skulle vilja gå hem och skita i att träna men i takt med att jag kände att pwo:n började kicka in så drog jag mig i kragen och gick ner i gymmet. Jag vet att jag alltid blir peppad så fort jag börjar lyfta och det gällde i går med. Efter dem minuter var det sjukt kul att träna. Sån skönt känsla att vinna över latheten. Idag är jag mer taggad och det ska bli skönt att köra ett tufft pass i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.