Nivea i samarbete med Liverpool FC

Igår var jag bjuden till en presskonferens som sändes live från England via Google Hangout som Nivea och fotbollslaget anordnade. Fotbollsklubben och hudvårdsgiganten ska inleda ett samarbete och har tagit fram en ny serie för män med känslig hy. Jag använder Niveas produkter varje dag så det ska bli kul att få testa dem. På måndag kommer den första av deras reklamfilmer att sändas på svensk tv.

Ni kan redan nu se den engelska varianten här i min blogg. Ni hittar den under bilderna. Några av er känner säkert igen fotbollsspelarna och de fanns på plats igår för att svara på frågor om hur de tar hand om sig själva. De var väl inte de mest fåfänga i laget men det är kul att även idrottsvärlden som har varit så ”maskulin” nu inser att vi måste ta hand om oss som kvinnorna gjort länge för att hålla oss fräscha.

IMG_3542

IMG_3549IMG_3543

IMG_3544

 

IMG_3556

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.