Nu är det snart helg!

11018552_1616794331883686_1572940299_n

Fredag! Jag gillar veckodagarna då jag fyller dem med sådant jag tycker om men det är något med helgen. Oavsett om man är arbetslös, föräldraledig, jobbar på helgen eller inte så känner de flesta av den minskade stressen och hur folk blir gladare runt omkring. Iallafall i Stockholm. Det är som Hannah säger, när hon jobbar på lördagar så känns det inte likadant som en vardag. Det är som att man har helg på jobbet. Inte för att det är mindre att göra men just för att de som kommer in i butiken är gladare och mer sociala än mitt i veckorna.

Vad ska ni göra i helgen? I morgon har vi ett informationsmöte om Bod-e konceptet och de andra produkterna på Scandic Hötorget vid 14 om någon vill komma och lyssna. Maila mig på philip@lailani.se så möter jag upp er. Självklart får ni smaka på vår marknadsledande fettförbränningsdryck på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.