Svårt att få i dig rätt mängd protein? Det här kan hjälpa.

P1090797

Jag tänkte tipsa om en sak som är busenkelt men som många säkert inte tänker på. Vi som tränar är vana vid att räkna antalet gram protein per dag och ibland har man svårt att komma upp i rätt mängd. Proteindrink är ett bra sätt att få i sig protein utan en massa extra fett och kolhydrater. Eftersom vi är lata av naturen är det ibland krånglet med att blanda pulver och vatten i en shaker ett par gånger om dagen som är boven i dramat när man inte får i sig rätt mängd.

Dagens tips är att blanda två till fyra portioner (20-80 g protein) i en kanna och ställa i kylen hemma eller på jobbet beroende på var man befinner sig. Sedan är det bara att gå och dricka av den under dagen/kvällen för att garantera ett intag av x antal gram i form av proteinshake.

Jag har själv en shaker med 50 g vassleprotein blandat i kylen just nu som jag dricker av under kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.