Svullardag när den behövs som mest

Vilken dag. Jag kände direkt att idag blir det en vilodag för mig. Jag var så slut i kroppen när jag klev upp vid 10. Jag åt en kvarg och underhöll Oliver medan Hannah var iväg och tränade och när hon var tillbaka tog jag en power nap vid 13. Jag kände då att nu är det dags att fylla på ordentligt med energi i form av kolhydrater. Jag bestämde mig för att ha en skuldkänslofri dag. Sagt och gjort. Det blev en stadig lunch, proteinbar, frukt och lite annat innan jag skulle jobba två timmar. Efter det hade jag två timmar rast så jag gick hem och tog en power nap till. Jag vaknade och stoppade i mig nötter, rostade majskorn, nachochips och tre matskedar nutella(!). Sedan var det dags för tre timmar jobb till. Under tiden blev det en proteinbar till, massor av vatten och en banan. På väg hem drack jag en proteindrink och väl hemma hade Hannah lagat pasta med köttfärs och jag åt en dubbelportion. Nu på kvällen har jag avslutat med två browniebitar, en semla och en proteinshake. Min mage spricker snart men jag känner att energinivån har ökat markant. Min kropp kanske inte tackar mig för valet av mat men definitivt för energitillskottet och sömnen under dagen. Nu är klockan ett på natten och jag känner att jag borde lägga mig väldigt snart så jag kan få åtminstone 8-9 timmar sömn. I morgon blir det nog ett riktigt bra pass!

2 kommentarer

    • Maria3 februari, 2015 kl. 23:46
    • Svara

    Hej jag undrar om det finns träningstips på att bli längre?

    1. Hej, tyvärr är det inte så mycket du kan göra åt längden. Genom att gå ner i vikt om man är överviktig kan man visuellt se längre ut men antalet cm är genetiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.