Äntligen ätardag

10808646_375813049272151_428571629_n

Som jag längtat. Ätardag Idag. Vaknade. Var inte alls sugen på att avvika från schemat. Började dagen med min dietfrukost. Tog en promenad till Sats Odenplan för att köra armar med Johan. Bytte däremot ut riskakorna mot en betydligt större mängd kolhydrater i form av bilar. Kom hem. Drack en proteindrink. Funderade på om jag över huvud taget skulle bli sugen på något idag. Då ser jag att Hannah bakat. Kladdkakemuffins. De var fortfarande varma och doftade så gott. Jag unnade mig en. Det räckte. Nu är jag mätt och har laddat med en matlåda (dietmaten) i olivers vagn eftersom jag känner att det är det som min kropp vill ha. Jag får se hur sugen jag blir på annat resten av dagen. Nu ska vi på kalas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.