Kroppen säger ifrån idag…

10979629_720830774700282_2079047241_n

Idag vilade jag från morgonpromenaden. Jag behöver all återhämtning jag kan få och längtar otroligt mycket efter lördag då jag får trycka i mig en massa kolhydrater. Det känns verkligen att jag är låg på energi i kroppen. Det positiva är att det äntligen släppt under naveln. Låg på 90 cm midja i en månad och nu har det minskat med två centimeter den här veckan. Det är mitt problemområde så jag är superglad. Vågen visar idag 96,3 kg. Torsdag förra veckan vägde jag 103 kg så det är en rejäl skillnad. Måste bromsa nedgången lite om det fortsätter så men jag vill låta det gå ett par dagar till innan jag dra någon slutsats.
På bilden ser ni glada Oliver som fick följa med mig och köpa mat för helgen. Nu ska det göras matlådor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.