Min söndagkväll

10723790_1449012385390468_12088264_n

När andra slötittar på tv eller lägger sig i sängen för att sova står jag i köket och gör matlådor. Som jag sagt till flera klienter som frågar om inte de kan köra samma upplägg eftersom det är så effektivt så är det långt ifrån alla som har möjligheten att leva den här livsstilen. De flesta är inte där rent mentalt heller. Det krävs karaktär på hög nivå att äta energifattig mat och känna att magen kurrar tio minuter efter att man avslutat målet. Tråkig, enformig mat utan minsta utrymme att avvika från schemat. Jag planerar för tillfället dagarna efter målen och inte tvärt om. Behöver full koll på vart jag befinner mig och hur länge för att inte missa något av alla mål från morgon till midnatt. Den här gången är det minimalt med pulver och istället vanlig mat som gäller. Det har satt igång hungern ordentligt. Men som jag alltid sagt, hungern är min bästa vän. Den talar om att kroppen är tvungen att äta från fettet för att jag ska kunna få energi att träna, promenera, jobba, leka med Oliver osv.

2 kommentarer

  • Morgan24 mars, 2015 kl. 13:09
  • Svara

  Kan man få veta hur många kcal du äter per dag?

  Fett?
  Protein? Gissar på 240 gram 880 kcal
  Kolhydrater?

 1. Jag ligger på 2350 kcal. 51 g fett och 210 g kolhydrater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.