Tuta och köra igen

Första åtta dagarna plus en ätardag gick över förväntan. Nu är det dag 10 och jag äter enligt schemat igen. Jag belönade mig själv med en spraytan för att jag skött mig till 100%. Jag väntade sedan ett par timmar och gick bort till Sats Odenplan för att utnyttja energin från ätardagen igår. Det blev ett sjukt bra pass och jag känner verkligen skillnad från de senaste tre dagarna då jag varit riktigt trött. Vågen visade idag +2,5 kilo vilket snart är ute ur kroppen igen. Önskar jag kunde behålla vätskan i musklerna men det är bara att drömma och glömma och kissa ut allt i dagarna som kommer.

Nedan är formen dag 10.

spraytan_philip

1 kommentar

    • Marcus Persson23 mars, 2015 kl. 12:38
    • Svara

    Hej philip! Jag undrar hur du ser på kroppsidealet nu nuförtiden och hur ska kvinnor och män se ut idag? Hur viktigt är det sociala samspelet i din träningsverksamhet?
    Maila gärna till mig på den email jag angett, grym blogg!!
    Mvh Marcus Persson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.