Det var en lång dag idag

Vilken dag. Jag vaknade vid 10 av att Hannah frågade om jag inte skulle ut och promenera idag. Oj tänkte jag, hur har jag lyckats sova igenom Olivers kaos när han leker på morgonen. Antar att det är välbehövlig sömn nu under dieten. Jag tog en promenad i Vasastan med Oliver och njöt av vårsolen. Vi stannade till vid ICA Vanadis och köpte en massa kartoner ägg. De kostar 10 kr för 12 ägg. Riktigt bra pris!

När jag kom hem vad det dags att åka till söder och lasra bort hår på kroppen. Emma Thorsell tittade förbi en snabbis samtidigt. Efter det var det dags att träna Katrin på Delta. Det blev ett styrkepass idag med fria vikter, 10 reps och 4 set på de flesta övningarna.

Min egen träning slängde jag in lite senare under dagen. Det gäller att matcha alla mål med jobb och allt annat och däremellan ska pwo, proteindrink och riskakor i samband med träningen in med.

På kvällen tog jag en kort promenad och handlade lite åt Hannah. Det känns konstigt att köpa annat än ägg, avokado, kyckling, broccoli och torsk haha. Nästan lite förbjudet. :) Jag har inte funderat så mycket på vad jag ska unna mig på lördag än men vi är bjudna på Olivers kompis kalas så det lär ju bli en del tårta och kakor även den här helgen. Dock är det enbart en dag som gäller framöver så någon påsklyx blir det inte haha.

Nu är klockan midnatt och jag har ett mål kvar. Jag ska stoppa i mig ZMA, Omega 3 och äta maten, sedan blir det sängen. I morgon ska jag kolla min fettprocent i bodpod igen för att se skillnaden efter tre veckor. Jag hade då 19,1% fett. Spännande att se vad det hamnar på i morgon. Kanske 13?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.