Din sömn är viktig!

11186946_843481699076764_942174887_n

Ni vet säkert att återhämtningen och sömnen är en viktig del av resultatet. Idag sover många för lite och för oroligt. Vi är för stressade helt enkelt.

Därför tänkte jag berätta om en produkt som ni inte visste fanns. Ni känner till Bod-e burn som jag och mina klienter dricker. Den finns även som lugnande fettförbrännande dryck för att ta innan man lägger sig. Bod-e rest heter den och är framtagen i samarbete med Chris Powell. Samma innehåll för att gå ner i vikt men utan koffein. Man har tillsatt naturliga lugnande ämnen för att somna lättare (kamomill och valeriana) men även GABA som bland annat används av bodybuilders som förstår kraften av bra sömn.
Jag tror inte ni förstår hur djupt jag sover om nätterna. Aldrig varit med om något liknande förut. Jag somnar på två röda med.
Drycken innehåller även L-arginin som sägs ge ökad blodgenomströmning, pump och finns bland annat i piller som sägs öka den sexuella lusten.
Vidare så innehåller Bod-e rest 20 g protein, CLA, grönt te, fibrer, aloe, L-theanin som verkar avstressande för kroppen, reservatrol som bromsar åldrandet och är fullspäckad med antioxidanter, vitaminer och mineraler.
Bod-e rest säljs som koncentrat i smidiga rör. Man blandar med vatten i ett glas en halvtimme innan läggdags. De säljs i 8-pack med fri frakt hem till dörren. Kombinera gärna med Bod-e burn för maximal viktnedgång.
Ni köper dem i min webshop philiplailani.vemma.eu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.