Fråga till er läsare:

Fråga till er läsare:

Vad äter ni för kost för tillfället? Varför just så?

2 kommentarer

  1. För tillfället äter jag LCHF, för att gå ner i vikt. Jag ville förändra mitt liv till det bättre både psykiskt och fysiskt och började med en kombinerad 5:2 diet med LCHF men gick fort över till enbart LCHF och detta trivs jag med.

    • Linnea23 april, 2015 kl. 08:29
    • Svara

    Jobbar för tillfället på att komma in i normala ätmönster med hälsosam mat, utan stt räkna kalorier, detta för att faktiskt känna efter vad min kropp behöver och när, efter många år av ohälsosam syn på mat samt en del tvivelaktiga dieter. Aldrig mått bättre och kan prestera riktigt bra på gymmet! Härligt att lära känna sin kropp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.