Helt okej pass idag och kosten går fortsatt bra

Idag kände jag mig bättre. Min kropp var redo att köra ett lite tyngre pass men jag tog det fortfarande lugnt med pulsen. Karin höll mig sällskap medan hon körde sina övningar bredvid. Jag skippade pwo idag utan drack min kvälls-bode-burn innan passet istället. Det räckte för att bli supertaggad och höja energinivån.

Maten går fortsatt bra. Den här veckan har jag inte förberett en massa matlådor i förväg utan jag har istället bunkrat upp en kastrull med potatis, en skål med broccoli och två fat med kyckling respektive torsk som jag plockat från inför varje mål. Jag behöver bara äta ett mål på jobbet om dagen så resten går att förbereda här hemma när det är dags att äta. Det sparar både pengar och miljö (engångsmatlådorna).

Idag har jag verkligen känt att jag gjort mig av med 14 kilo kroppsvikt sedan årsskiftet. Jag känner mig otroligt lätt i kroppen, kör chins som om jag vore gjord av papper och inom en snar framtid så sätter jag human flag precis som förr igen.

En positiv sak med förkylningen är att den tar bort hungern och sug efter något över huvud taget. Jag känner nu att jag inte alls ser fram emot ätardagen på lördag (men det lär det nog bli ändring på om en dag eller två). Det är en skum känsla att inte vara hungrig och känna att magen kurrar. Det är viktnedgångens nationalsång haha. Magen som säger – hörru Philip, jag äter upp ditt fett nu, det vill du väl inte, stoppa i dig lite mat nu.

11117007_521111704706995_1514926223_n 11142120_875970035796275_1738723486_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.