Hur tänker klädaffärerna?

10955312_561754110634381_424282681_n

Den här bilden tog jag för två år sedan. Då vägde jag några kilo mindre än idag. Det intressanta är att man ser mer muskulös ut på bilder om man har mindre kroppsfett trots att man har mindre muskler. Det är därför det ska bli spännande att se när jag bränner bort ännu mer fett den här gången då jag har vuxit en del. I julas vägde jag 18 kg mer än på bilden men ändå såg jag mindre ut på bilderna. Så lita inte på bilder och filmer, det mesta går att fixa med vinklar osv. Hur som helst är skuggor (rätt belysning) a och o för att få till en riktigt bra bild. Det är därför man säger att man är i absolut bäst form ifall man ser sjukt vältränad ut om man inte använder filter eller bra ljussättning. Tänk er omklädningsrummet på H&M med ett lysrör i taket typ . Frågan är bara hur många i Sverige som är i sådan form. Förstår de inte att de skulle sälja bättre om de hade bättre ljus som i vissa andra affärer. Jag vet inte hur det är med er men jag blir deprimerad av att klä av mig där och det är väl inte den känslan de vill utsätta sina kunder för?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.