Katrin Zytomierska efter tre veckors träning

katrinforeefter

Katrin Zytomierska har gjort stordåd med sin kropp förut. Ni minns kanske hennes första resa med mig då svenska folket insåg att lchf fungerar bra för att både må bra och gå ner i vikt. När Katrin kontaktade mig för ett par veckor sedan och sa att det är dags igen. Dags att göra mirakel med kroppen men nu på endast ett par veckor så tvekade jag inte en sekund. Med hennes järnvilja, karaktär och min kunskap kan det inte bli annat än succé. Sagt och gjort. Tre veckor in i hennes träningsperiod så förvånar hon inte bara sig själv utan alla i hennes omgivning. Hon äter dietmat som många inte skulle palla mer än ett par dagar, tränar tre pass i veckan med mig, spelar tennis och springer flera dagar i veckan – vid sidan om företaget, två småbarn, en Bingo och alla deras projekt. Det är receptet för hennes framgång den här gången. Nu kör vi vidare och snart får ni se de riktiga före och efterbilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.