Katrin Zytomierskas resultat efter två veckor

katrin_2veckor

Nu har det gått två veckor och därmed halva tiden för Katrins träning med mig. Vi valde att sätta fyra veckor som mål till att börja med. Se hur mycket vi kan förändra hennes kropp på den tiden. Nu tror jag inte vi kommer att stanna där men det blir att sätta upp nya mål då.

Här är hennes mått när vi började och efter två veckor:

Axlar: 96 cm -> 93 cm (-3 cm)
Rygg: 81 cm -> 82 cm (+1 cm)
Bröst: 84 cm -> 84 cm
Under naveln: 81 cm -> 77 cm (-4 cm)
Buk: 85 cm -> 84 cm (-1 cm)
Rumpa: 91,5 cm -> 90,5 cm (-1 cm)
Lår: 51,5 cm -> 50 cm (-1,5 cm)
Vader: 34 cm -> 33,5 cm (-0,5 cm)
Överarm: 25,5 cm -> 24,2 cm (-0,7 cm)
Spänd arm: 26 cm -> 26 cm

Vågen visar att Katrins muskler ökat i vikt och fettdepåerna minskat. Jag har inte vikten i huvudet just nu men hon har gått ner cirka 2 kilo vilket är bra då många inte ens går ner första veckorna om man börjar styrketräna samtidigt som man dietar.

Upplägget har varit en specialanpassad Low carb kost med mycket protein och många mål mat per dag. Hon har sprungit flera gånger per vecka och vi har kört väldigt tuffa styrkepass tre gånger per vecka. Hon har varje dag druckit två stycken Bod-e Burn för att maximera förbränningen och energinivåerna samt få i sig ytterligare 40 gram protein. En på morgonen innan löpningen och en under eftermiddagen.

Katrin känner att hon fått väldigt mycket mer energi, känner sig fastare i kroppen, starkare, piggare och har inget emot den utmaning det faktiskt är att följa mina anvisningar.

Nu är det två veckor kvar och det ska bli spännande att se vad hon landar på och att få jämföra före- och efterbilderna.

katrin_2veckor2

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Josefin14 april, 2015 kl. 23:33
  • Svara

  Hej! Finns det någon möjlighet att få information om hur dieten såg ut? Vad hon åt/inte åt, samt hur ofta hon tränade. Känns som att man själv kämpar och kämpar men aldrig lyckas, och här ser man resultat efter redan 14 dagar. Jag vet vart jag vill men jag vet inte hur jag ska ta mig dit.
  Mvh
  Josefin

  1. Vi har valt att inte gå ut med exakt hur hon ätit eftersom det är en tjänst hos mig för dem som anlitar mig. Jag kan säga att det är likt det jag äter så följer man min blogg är det inte svårt att lista ut vad. :)

  • Carro15 april, 2015 kl. 12:02
  • Svara

  PT Philip: Kan du inte skriva mer om välmående, mest psykiskt och mer om de hälsoeffekter träning ger – inte bara deff och utseende. Är det inte trist att folk mest tränar för att se bra ut nuförtiden? Vore roligt att höra dina tankar om utseendefixering och alla träningsprogram i tidningar som inte är individuella?

  • Caroline23 maj, 2015 kl. 06:54
  • Svara

  När kommer uppföljning ? Gått en månad och lite till nu sen detta inlägg och jag är förväntansfull :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.