Nu är jag mätt!

Då är lördagen strax över. Det var någon som frågade varför jag väljer skräpmat och inte ”riktig” mat. Anledningen är främst att jag inte orkar ställa mig och laga mat på lördagar. Jag älskar skräpmat och har alltid gjort. Det är smidigare att köpa sådant än laga en ordentlig middag. (Vi har alla olika intressen) Jag var dock väldigt sugen på pannbiff med brunsås, potatis och stekt lök idag. Hannah var ute och åt med vänner så jag såg det inte som ett alternativ att laga till mig själv. (Hannah vägrade dessutom laga det till mig när hon kom hem vid 22 haha)

Här är listan på maten jag ätit idag. Jag ångrar absolut inget av det. :)

– 9 st rostade bröd med Nutella
– 1 chokladmuffin
– 1 påse Salt och blandat
– 2 st Lion bar
– 1 st kebabrulle + 33 cl Cola Zero
– PWO
– 1 Bod-e burn
– 1 Verve Bold
– 2 liter Cola Zero
– ½ liter Finley
– Vatten
– Whopper meal + 6 nuggets + 6 lökringar + 4 chili cheese + 3 dipsåser + ketchup
– En näve smågodis
– Några skedar Ben & Jerrys kanelbullesmak

Total viktuppgång 3,2 kilo.

I morgon är det åter dags för dietmaten. Som jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.