Påsklunch i Nynäshamn

11055929_979172772142949_754480082_n

Idag har vi varit hos Olivers mormor i Nynäshamn och vi fick träffa hans kusin för första gången. Hannahs syster Martina är nämligen också på fastlandet. Hon bor på Gotland och fick en söt liten Alva för fyra veckor sedan. Jag tror inte jag insett hur stor Oliver är förrän nu när man jämför deras storlek. Dessutom fick vi träffa lilla Theo som Martina haft sedan Oliver föddes. Han är nu bosatt hos dem och trivs i deras hus i Visby.

På tal om Gotland. Det ska bli så nice att åka dit i sommar och hälsa på dem. Hannahs mamma har dessutom en sommarstuga som vi får bo i när vi vill. Nära och bra ifall det blir en bra sommar. Skönt att slippa flyga utomlands med Oliver. :)

10584744_1562348600698033_2085520817_n

Jag tror inte ni förstår… Förstår känslan. Känslan att stoppa i sig påskmat (med gott samvete dessutom) efter all j*vla broccoli och torsk. Munorgasm!

Idag njuter jag med smaklökarna. På måndag är det övriga kroppen som får njuta igen. För även om det är sjukt gott att äta vad man vill så mår inte kroppen bra av det. Inte heller psyket. Jag är aldrig så glad om dagarna, har så mycket energi och känner mig så stark som när jag sköter en strikt kosthållning, gärna på kaloriminus. Nu befinner jag mig i matkoma och undrar varför jag inte struntade i de där sista sju köttbullarna.
Efter påskmaten blev det lammfilé med potatisgratäng, gräddsås och vinbärsgelé. Till efterrätt en chokladdessert som var sjuuuukt god. Jag vet att jag sagt att jag inte ska spåra men bjuds det så äter man haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.