Skön promenad i solen i morse

11084750_877334785663529_1417313023_n

Hannah väckte mig strax efter 9 i morse. Det var åter igen dags för morgonpromenad. Hon sa att det var jättefint väder så det var inte svårt att motiveras till att slänga på sig kläder och stoppa ner Oliver i vagnen. De vaknade 7 i morse så Oliver passade på att sova en stund i vagnen och Hannah tog en power nap när jag var iväg. Det är bra att man kan avlösa varandra så alla får rätt antal timmar sömn per dag trots att Oliver har andra sovrutiner än vi. Han somnar oftast runt 20 och det är omöjligt för oss att följa hans dygnsrytm så jag är glad att han sover 11 timmar och vi klarar oss med 6-8 :)
Som vanligt drack jag min Bod-e burn för att maxa förbränningen och begav mig ut i solen. Dagens runda blev bort till Hagaparken, upp till koppartälten och sedan hemåt igen. Det tog med en paus på en brygga för att kolla på fåglarna med Oliver cirka 80 minuter. Idag lyssnade jag på gamla låtar som jag har bra minnen till. Ni vet när man går där, solen steker, man känner hur fettet förbränns och man sjunger med till låtar som man kan utan och innan men fortfarande blir så taggad av att höra.
Idag känns det på kroppen att jag klivit över en tröskel. Det känns som att jag fått resultat bara från igår. Med största sannolikhet så är det vätska jag tappat sedan ätarhelgen men jag känner att de små fettkulorna under huden blir mer kännbara för varje dag som går. Det börjar på magen ut mot sidorna och nu känner jag dem öven under huden på brösten. Det är första tecknet för mig att jag börjar komma ner mot 10-12% kroppsfett. Det ska bli väldigt spännande att stämma av i veckan. Jag låg på 19,1% för 3½ vecka sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.