Snabba besök i affärerna

11116997_1581065228830359_1890264521_n

Det är inte överdrivet många hyllor man går till i affären nu för tiden. Idag blev det kyckling och torsk som vanligt. Ni kan tänka er när det blir fredagskväll och man går förbi ICA för att se om man behöver något till ätardagen. Man känner sig som ett barn på nytt. Så mycket att välja mellan! Samtidigt så inser man att allt man suktar efter inte är speciellt nyttigt och utgör en väldigt stor del av affärens sortiment. Jag skulle vilja se den butik som vågar står emot och bara sälja nyttiga livsmedel. Jag vet att vissa affärer har kassor utan godisexponering vilket är bra om man är där med barn. Nu ska jag slänga in de färska filéerna i ugnen och svara på lite mail. Jag har som ni vet blivit krasslig så jag hoppas att lite god sömn får mig att bli bättre sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.