Tisdag idag!

Tisdag! En dag som känns hur bra som helst. Jobba, träna och umgås med familjen. Jag startade dagen med Oliver i solen på innergården. Nu ska jag strax göra mig i ordning för att gå till jobbet. Fördelen med att börja kl 14 är att jag hinner umgås med Oliver innan jobbet men nackdelen är att jag oftast kommer hem när han redan somnat. Man vill ju ha lite gos på kvällen med :)

Det jobbiga med natten till tisdagar är att jag behöver gå på toa så många gånger. Jag kissade sammanlagt fem gånger – en innan, tre under natten och en gång när jag gått upp. När kroppen tömmer glykogendepåerna efter ätardagen så frigörs vatten som man kissar ut. Hannah är inte glad att jag ränner in på toa flera gånger per natt efter mina ätardagar eftersom det är lätt att jag väcker Oliver men jag har inte så mycket val. Olivers blöjor passar inte mig om man säger så…

Fettet på magen är väldigt löst nu. Jag vet att det är många som får panik när fettet blir sladdrigt men var inte oroliga, ju hårdare det är packat desto sämre är det ur fettreduceringssynpunkt. Nu ska bara huden hinna med att dra ihop sig så allt blir tight och fint till sommaren. :)

2 kommentarer

    • Fia28 april, 2015 kl. 23:34
    • Svara

    Gör du något speciellt för att bli av med vätskan eller går det av sig självt? dricker du som vanligt?

    1. Det går av sig självt när jag går ner till 150 g kolhydrater per dag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.