Bod-e Build kommer inom en snar framtid

11192855_890943970954074_1687450058_n

Så här ligger det till. Vemma har i USA släppt marknadens godaste proteinshake på burk i samarbete med Chris Powell – Bod-e Build. Tänk er att slippa skaka pulver utan bara plocka ut en kall vaniljshake ur kylen. I smaktest älskar 10 av 10 smaken och personligen har jag aldrig druckit en godare Shake. Tänk er vaniljshaken på Mc Donalds. Sinnessjukt att de fått till precis rätt smak och hela 25 g protein dessutom. Den innehåller även CLA och i hela burken är det bara 13 g kolhydrater.

Burkarna säljer slut varje gång fabriken hinner med att tillverka nya i USA.

Nu har vi inte fått den till Sverige riktigt än men när den väl kommer så kommer den revolutionera vår proteinshakemarknad. Som ni vet jobbar jag med Vemma sedan tidigare och främst med produkten Bod-e burn. Vill ni bli ambassadörer som har möjlighet att både få gratis produkter och inkomst vid rätt tidpunkt som är nu och framöver så tveka inte att kontakta mig. Här har ni framtidens produkter och vi har bara börjat. Mer kommer komma. Framtiden är ljus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.