Bort med afrot

11184618_839543692787718_1913944870_n

Haha, trodde jag skulle dö av skratt ikväll. Jag frågade syrran om hon kunde snagga mig. Inga problem svarade hon. Jag tog fram min hårtrimmer och insåg ganska snart att batterierna höll på att ta slut. Jag hittade inte laddaren och funderade på om det kanske var bäst att låta det vara. Äh, de håller nog för en klippning tänkte jag. Tara började trimma mitt hår och hann sisådär en tredjedel innan den dog. Där satt jag med den konstigaste frillan man kan tänka sig haha och ingen möjlighet att fortsätta. Det var bara att börja leta. Efter ett par lådor, städskåpet och några garderober hittade jag till slut laddaren haha. Vi pluggade in sladden och hon fortsatte tills allt var borta. Så typiskt mig att bara tuta och köra. Nu blev det bra till slut iallafall haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.