Bra pass efter gårdagens påfyllning

idag

Dagen efter att jag stoppat i mig fyra gånger så mycket mat än vanligt och väger 3 kilo mer så är det enda som syns en något uppsvälld mage (förmodligen på grund av de stora mängderna bröd). Jag vet inte hur många gånger jag hört folk få panik över att de stoppat i sig en påse godis och tror sig gått upp två kilon (i fett?). Till saken hör att godiset vägde 300 gram haha.

Med andra ord, njut av er cheatday och oroa er inte, det blir inte fett av det om ni går tillbaka till er strikta kost dagen efter. Jag brukar säga att jag sköter ätardagen strikt – nämligen äter precis vad jag vill – och njuter av det.
11260396_839686946081007_863543448_n
Ett av de bästa passen på länge. Bombade på med mark, Chins, Dips, rodd och avslutade med bål och armhävningar.
Före: PWO
I slutet av passet: 5 g leucin
Direkt efter: 15 g vassle + 10 g kasein

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.