En ängels födelsedag

247445_218925418136553_2410057_n1

Grattis på födelsedagen mamma. Idag skulle du blivit 54 år men jag vet att du är på ett bra ställe och vakar över oss istället. Huvudsaken är att du slipper allt elände som cancern ställde till med sista tiden och att du hann träffa Oliver. Ett halvår efter att du lämnat oss har jag fortfarande svårt att förstå att du inte finns på andra änden av luren eller sitter i trädgården och njuter av solen med en kopp kaffe i handen när vi kommer ner och hälsar på. Idag går våra tankar till dig mamma.

Edit: när jag skrev texten kom mammas favoritreklam på tvn. Den gick när hon låg på palliativa boendet sista tiden. Ni vet den där ett träningsgäng hoppar med studsande skor till en snabb låt. Inte sett den reklamen sedan jag var hos henne sist. Då går det inte att hålla tillbaka tårarna…
Jag skulle uppskatta ifall ni ville skänka en slant till min insamling för Cancerfonden.
Eller använd sms funktionen som ni hittar i sidkolumnen här i bloggen.

3 kommentarer

  • Tine30 maj, 2015 kl. 23:51
  • Svara

  Det verkar vara fel länk:(

  1. Nu funkar den. Tack

  • Gabriella7 mars, 2016 kl. 21:14
  • Svara

  Läste denna post nu även att det var längesedan du skrev den. Ville bara säga att det var din mamma som kommunicerade med dig genom reklamen. Tack för en inspirerande blogg. Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.