Läsarfråga: Är det här ett bra viktminskningspaket?

Vad tycker du om gymgrossistens viktminskningspaket? Det innehåller
1 x Ripped Pro, 40 caps – Uppiggande fettförbrännare med blodsockerreglerande krom!
1 x L-Carnitine, 100 caps – Låter dig använda frigjort fett som energigivande bränsle!
1 x CLA Advanced, 90 caps – Konjugerad linolsyra, säkert och effektivt tillskott för att bevara formen!

Jag äter bra (ganska likt som du) och tränar ca 3 gånger i veckan men vill snabba på resultaten nu inför sommaren. Kommer detta hjälpa mig eller är det bortkastade pengar?
Ella

SVAR: Personligen hade jag inte köpt det paketet. Kapslarna kommer att ge dig energi och eventuellt göra någon enstaka procent skillnad på din förbränning om du sköter kosten och träningen till hundra procent. Men i det stora hela enbart samma effekt som ex. kaffe ger. L-carnitine ger ingen effekt alls (Sports Nutrition Review Journal. 1 (1):1-44, 2004.). CLA kan ge viss effekt om du använder det under en längre period.

Jag tycker du ska investera pengarna i Bod-e burn istället som jag själv upplever dämpar hunger, tar bort sötsug, ger energi och mycket mer. Jag upplever att både min egen och mina klienters viktnedgång effektiviseras enormt av dessa burkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.