Nu byter burken utseende

11311185_810829078994296_1173634910_n

Mina och mina klienters framgångar beror till stor del på drycken på bilden. Marknadens bästa dryck för att bränna fett, ta bort sötsuget, ge energi, 20 g protein och ge en mättnadskänsla trots minimalt med kalorier. Supergod och dessutom innehåller den USAs mest sålda flytande vitamin-, antioxidant- och mineralblandning. (+ aloe och grönt te) Ekologiskt odlat.
>> Nu byter burken utseende till den röda på höger sida.
Ni hittar webshopen här: http://philiplailani.vemma.se

1 kommentar

    • linnea22 maj, 2015 kl. 14:18
    • Svara

    Jag har en fråga jag hoppas du kan hjälpa mig med. jag har snart avslutat min första vecka på kaloriminus, och allt har gått jättebra. Ligger inte jättelågt, ca 1600-1700 kcal/dag (ner från ca 2200) och mår bra där, och träningen går bra. Just nu känner jag inget behov av cheatmeals, då jag tycker det triggar mitt sötsug. Finns det något syfte med cheatmeals eller att ha dagar där man äter betydligt mer kalorier (typ att det skulle boosta förbränningen eller ngt sånt) som gör att jag någon gång då och då faktiskt borde äta betydligt mer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.