Test av Sony Experia Z3 Compact – för oss som tränar

IMG_20150505_095847

Jag har fått möjligheten att prova den vattentåliga mobilen Sony Eexperia Z3 Compact som är som gjord för oss som tränar hårt. Med sina vattenskyddade hörlurar fungerar de bra under de tuffaste passen. Eftersom det är compact modellen är den något mindre än den vanliga Z3, vilket känns riktigt bra för fingrarna om man är aktiv. Det är nämligen inte alltid positivt med stora skärmar där man inte når allt med enhandsgrepp.

Kameran i mobilen är extremt bra och fungerar extra bra i svaga ljusförhållanden. Det är hela 20,7 Mpx på ytterkameran och 2,2 på innerkameran för gymselfies. ;) Sony har jobbat hårt för att skapa både kreativa funktioner och göra kameran lättillgänglig och enkel att manövrera med en extra knapp på sidan av mobilen, precis som en vanlig digitalkamera.

xperia-z3-compact-get-creative-with-your-snaps-340b776620c59465a58c3b0bcd5958a6-620

Ett annat plus är det hållbara batteriet som vid tester ska hålla upp till två dygn. Det har jag nog aldrig varit med om när det gäller andra telefoner.

Mobilen i helhet får tummen upp av mig och jag gillar tänket med trådlösa hörlurar anpassade för träning. För mig är det lika viktigt att ha med luren under mitt träningspass som vattenflaskan.

sony-xperia-z3-compact-waterproof

Jag har fått förmånen att låta en av er läsare vinna paketet som ni ser ovan. Jag återkommer inom kort med en tävling här i bloggen så håll utkik!

1 kommentar

    • vargvinter5 maj, 2015 kl. 11:28
    • Svara

    Jag har haft min inne på lagning två gånger och garantin täcker inte. Telefonen i sig är bra men skärmen sprack utan att jag tappade den efter tre veckor och nu förra veckan släppte displayen från limmet så var försiktig med den ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.