Utmaningen fortsätter…

11232779_684655818347976_1819156792_n

Jag kunde aldrig ana att 10.000 kcal under en dag kunde väcka så mycket känslor hos folk. Givetvis är det inget som hindrar mig att fortsätta. Visst äter jag en del skräpmat idag men det har jag gjort stora delar av mitt liv. Jag har aldrig varit så hälsosam som nu någonsin. Äter optimal mat, dricker ingen alkohol, motionerar, tar tillskott med mera. Det händer absolut ingenting om jag äter dubbelt så mycket som jag brukar göra en vanlig lördag. Däremot lär jag mig massor om mig själv idag. Jag ska berätta mer senare för det är massor av känslor, aha upplevelser och insikt som poppat upp under dagen.
Jag var uppe i 2500 kcal vid 17 tiden och började få lite panik. Jag köpte därför en browniebomb från gallerian. En dessert som helt vanliga människor köper som ett snack. Jag fick i mig 800 av de cirka 1000 kcal som den innehåller och höll på att spricka. Det känns jättekonstigt att äta trots att man är mätt. En känsla jag inte känt sedan jag var underviktig för 10 år sedan och gick upp 20 kilo genom att tvinga i mig mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.