Wundies – revolutionerande nyhet för dig med lätt inkontinens

Nu är jag man och kanske inte har samma problem som en del kvinnor men jag tycker ändå det är viktigt att prata om det.

Urinläckage är något som många kvinnor kan råka ut för under någon period i livet. Det urinläckage som uppstår vid någon form av fysisk ansträngning kallas för ansträngningsinkontinens. Det kan handla om allt från fysisk träning, skratt, hosta, enkla nysningar eller ett tungt lyft. Ansträngningsinkontinens är ofta lite mindre läckage men det skiljer från person till person. Det finns flera olika orsaker till problemet men oftast är det en försvagad muskulatur i bäckenbotten. Graviditet, förlossning och övervikt kan vara andra bidragande orsaker.

Kategori_Hem_Wundies_v15_52

Jag kom i kontakt med en kvinna vid namn Lotta Williams som varit med och kommit på en bra lösning som underlättar för de som är drabbade av urinläckage, exempelvis vid träning. De har lanserat en trosa som ser ut som alla andra men som klarar av att stå emot läckage. Hon berättade att hon tycker det är viktigt att de är neutrala så även de som tycker det är pinsamt ska kunna använda dem i exempelvis omklädningsrummet utan att behöva skämmas.

Wundies som de heter är tillverkade i en microfiber med elastan av hög kvalitet. Den känns mjuk och behaglig mot huden. Trosan sitter snyggt på plats och håller dessutom formen tvätt efter tvätt.

Jag gillar idén och frågade om jag får erbjuda er läsare rabatt på dem. Hon tyckte det var en bra idé och därför kan jag nu ge er hela 15% rabatt på era beställningar. Allt ni behöver göra är att ange koden PTPHILIP.

http://www.wundies.se

Instagram: @wundiesunderwear

 

2 kommentarer

  • Anna3 juni, 2015 kl. 11:14
  • Svara

  Är det inte bättre att gå till grunden av problemet?
  Har lidit av ansträngningsinkontinens efter barnens födslar.
  Nysa, hosta, hoppa. Men när det gick ut över mina träningspass så pass att jag inte tyckte det var roligt längre så gick jag till gyn och fick hjälp.
  Under en väldigt lätt operation så opererades en gummisnodd in som lyfter urinröret, som innan var som en rutchkana i utformningen. Väldigt smidig operation. TVT-o heter den.
  Och nu kan jag till och med hoppa studsmatta lätt kissnödig.

  Sluta dölj problemet. Få hjälp.
  Min hjälp fanns hos Gyn Stockholm på St Görans Sjukhus.

  1. Tack för tipset. Säkert många som har nytta av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.