Våga visa din Ferrari!

11352083_490311691126329_889630109_n

Som ni vet har jag tidigare varit den där smala killen som gillat att träna men mest fokuserat på mitt jobb – att hjälpa andra. När jag bestämde mig för att applicera min kunskap på mig själv och sätta mig själv som prio och jobbet därefter hände det saker. Jag tror starkt på att man behöver hjälpa sig först innan man hjälper andra. Ni ska inte tro att vägen till den kropp jag har idag (och den kropp jag planerar att ha i framtiden) varit lätt. Jag lägger ner otroligt mycket tid. 1-2 pass om dagen minst 6 dagar per vecka, köper de tillskott jag anser optimerar mina resultat, läser på om de senaste rönen, sover så kvalitativt jag kan trots en ettåring hemma, planerar kosten in i minsta detalj, tackar ofta nej till fester, alkohol och liknande. Men det är så värt det! Jag har massor av energi till både mig själv och min familj, för även om jag sliter som ett djur på gymmet så skapar det mer energi i slutändan. Jag har alltid varit ärlig med att jag i första hand tränar för att skulptera min kropp men jag tackar och bockar för det man får som bonus – styrka, energi, kondition, balans, välmående och förhoppningsvis kommer jag att leva många härliga friska år framöver. Jag hoppas ni har överseende med progress-bilder i mitt flöde för precis som om man jobbar i många år för att ha råd att köpa en ferrari är jag sjukt stolt över mitt slit och min ferrari – min kropp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.