När man är i form vill man inte fuska

omkldad

Många undrar hur man kan vara så strikt med kosten och nästan aldrig vilja fuska, knappt ens på ätardagar. Det är en enkel ekvation. I takt med att formen förbättras minskar begäret att stoppa i sig något onyttigt. Man tittar på godiset eller vad det nu kan vara, lägger handen på magen som är stenhård, drar handen upp och ner längs de utbuktande magrutorna några sekunder. Det…Bara det räcker för att inte vilja stoppa onyttigheter i munnen. Smaken av att nå sitt mål och få känna att man är stolt över sin kropp som man slitit så för är så mycket starkare än smaken för godsaker. Nu är det inte meningen att man ska avstå från onyttigheter resten av sitt liv men 9 av 10 gånger man blir sugen på något finns det egentligen ingen mening med att äta det.

2 kommentarer

  • Anonym2 september, 2015 kl. 13:45
  • Svara

  Ja, men det finns många risker med att vara sjukt hälsosam. Det skadar nog mer än gör nytta att vara 100%strikt.Iallafall mår man inte särskilt bra om man får ångest av unna sig, måste bränna av det precis man har stoppat i sig.. PTFIA har skrivit ett inlägg nyligen om just det. Det kanske är nyttigt för dig att läsa det eller alla fitnessmänniskor gör det.

  • malin2 september, 2015 kl. 23:15
  • Svara

  Känner igen mig! Jag har dock gått och blivit några kilo underviktig men trivs som aldrig förr med min kropp (tjej) är det farligt om man ligger på ett bmi 18 men mår bra? tränar styrka på gym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.